Почистване на труднодостъпните плажове Романтика“, Галата“, бреговата зона на местност Зеленика“,

...
Почистване на труднодостъпните плажове Романтика“, Галата“, бреговата зона на местност Зеленика“,
Коментари Харесай

Почистват труднодостъпни плажове в рамките на кинофестивала Карантината

Почистване на труднодостъпните плажове " Романтика “,  " Галата “, бреговата зона на околност " Зеленика “, както и на плажа в кв. " Аспарухово “ пред рибарско населено място " Карантината “ ще бъде осъществено на 1-ви август от 16 ч. Инициативата е част от съпътстващата стратегия на кинофестивала за късометражно кино " Карантината “ и е част от акция под надпис #БезОтпадъци, по план " Партньорство за красива и чиста България ", на съдружие “BG Бъди деен ".

Отпадъците ще бъдат извозени с лодки до плажа на рибарското населено място, а в разделното разчистване ще се включат доброволци от школа " Дедал “, клуб " Приятели на морето “, съдружие " Пауър Джъмп “ и риболовците от рибарско населено място Карантината. След акцията ще има прожекция на късометражен филм, в партньорство с Българска национална телевизия 2, засягащ тематиката за “ничиите боклуци “, който визира казуса с замърсяването на крайбрежните региони и морето.

Осмото издание на Международния кинофестивал за късометражно кино " Карантината “ ще се организира в интервала от 2-ри до 8-ми август на едноименния плаж в кв. " Аспарухово “. Инициативата се осъществя със съдействието на Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР